Vacatures

Openstaande vacatures
(Junior) ABA trainer
We zijn op zoek naar een ABA trainer die op korte termijn kan starten. Bekijk hier de vacature. Interesse? Stuur jouw sollicitatie naar Ellen Janssens via ellen@altiusaba.nl. Voor vragen over de vacature kun je telefonisch contact opnemen op het nummer 06-40234236.

Stagiair
Momenteel zijn wij op zoek naar een enthousiaste, leergierige student Pedagogiek die na de zomervakantie 2023 aan het vierde leerjaar begint en vanaf september 2023 bij ons stage wil komen lopen. Ben je op zoek naar een leuke uitdagende stage? Neem contact op met Ellen Janssens (ellen@altiusaba.nl of 06-40234236).

Open sollicitatie
Staan er geen (passende) vacatures open, maar heb je wel de nodige ervaring in de ABA? Dan nodigen we je graag uit een open sollicitatie te sturen met daarin jouw motivatie waarom je bij Altius ABA zou willen werken. Wie weet kunnen we toch iets voor elkaar betekenen. Jouw sollicitatie en motivatie kun je sturen naar ellen@altiusaba.nl.

Onze functieprofielen

Let op, dit zijn geen openstaande vacatures. We vermelden deze functieprofielen puur om een beeld te schetsen van onze organisatie. Indien er een vacature open staat is dit onder het kopje ”openstaande vacatures” te vinden.¬†